Jouw functie

De afgelopen decennia is er een sterke toename geweest in het aandeel van technologie bij de diagnose en behandeling van kanker. Onze afdeling heeft een lange geschiedenis in optische diagnostiek en beeld gestuurde chirurgie. In ons team van circa 20 onderzoekers. werken fysici, biomedische ingenieurs, technisch geneeskundigen en clinici samen aan het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technieken in de operatiekamer. Als onderzoeksgroep binnen de Divisie Chirurgische Oncologie van het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek hebben we een sterke samenwerking met technische universiteiten, academische ziekenhuizen en de medische industrie.

Je komt te werken in een dynamische omgeving op het snijvlak van zorg en technologie, je onderzoek betreft de uitrol en implementatie van genavigeerde robot chirurgie. Het betreft met name het ontwikkelen en testen van elektromagnetische navigatie die de chirurg direct feedback geeft over de locatie van tumor en vitale anatomische structuren tijdens robot geassisteerde operaties. Je wordt aangesteld op het Nederlands Kanker Instituut in Amsterdam en je volgt het PhD programma van de Universiteit Twente.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een ambitieuze promovendus met een sterke affiniteit met navigatie technologie, implementatie, dataverwerking en onderzoek met een klinische impact. Je bent een teamplayer met resultaat gedreven inslag. We verwachten een kandidaat met een opleiding in technische geneeskunde, biomedische technologie of vergelijkbaar. De kandidaat beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

Je wordt onderdeel van een dynamisch internationaal research team en gaat samenwerken met onderzoekers uit verschillende disciplines. Bovendien krijg je toegang tot een breed palet aan cursussen via de Universiteit Twente. Je wordt aangesteld op het Nederlands Kanker Instituut in Amsterdam en je volgt het PhD programma van de Universiteit Twente.

Het betreft een tijdelijk dienstverband (promotieonderzoek) voor een periode van 4 jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 2.665 en maximaal € 3.282 bruto per maand, conform de OIO-schalen van het Antoni van Leeuwenhoek bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.

Op basis van het Medewerkersonderzoek is het AVL verkozen tot Beste Werkgever in 2019-2020. Met een overall score die meer dan een 0,5 punt boven het branchegemiddelde ligt ontvingen wij een 3 sterren-keurmerk. Daar zijn wij enorm trots op!

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Prof. Dr. Theo Ruers, 020-5122538.

more info: https://www.werkenbijavl.nl/vacatures/promovendus-genavigeerde-robot-chirurgie/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *